side_banner

Zhejiang modell tilknytning til Russland virksomhet etterforskning, dypt utvide det internasjonale markedet

bilde

 Zhejiang Mold Industry Association søker alltid aktivt etter nye muligheter for internasjonalt samarbeid og utveksling.Fra 15. til 21. juni ledet Zhou Genxing, generalsekretær i foreningen, et team til Russland for å gjennomføre en fruktbar forretningsundersøkelse.Den har som mål å utvide det internasjonale markedet ytterligere og bedre forstå den siste utviklingen i den internasjonale muggindustrien.

bilde

Den 17. juni besøkte delegasjonen fra Zhejiang Model Association Industrial and Commercial Federation of Moscow Prefecture og den lokale formfabrikken i Russland.

Moskva Simki handels- og industrikammer

 bilde (17)

Industrial Business Federation of Simki District of Moscow State
Simki Chamber of Commerce and Industry tilhører Moscow State Chamber of Commerce and Industry og er en ideell organisasjon grunnlagt av gründere og selskaper i Simki-distriktet i Moskva by.Målet er å fremme utviklingen av gründeraktiviteter, koordinere handlingene til kammermedlemmer og beskytte deres felles interesser.Bistå til å løse ulike problemer, som involverer handel, produksjon, service og finanssystem, de viktigste medlemsbedriftene som er involvert i Moskva statlige bilproduksjon, industrimaskiner, metallstøpeform, kjemisk og kjemisk industri og andre store industriregioner, denne regionale industrien i planleggingen og design, Moskva kommunestyreplanlegging som et nøkkelprosjekt.

bilde (1)
bilde (3)
bilde (2)
bilde (4)

Delegasjonen dro inn i Industrial Business Federation i Simji-distriktet i Moskva-staten, og hadde omfattende utvekslinger med lokale eksperter og presidenter i støpeformindustrien for å forstå utviklingsstatusen, teknologiske trender, utfordringer og muligheter for russisk bil, industri, mugg og annet. næringer.Gjennom utvekslingen fikk medlemmene av delegasjonen en dypere forståelse av den avanserte teknologien og innovative ideene til den russiske muggindustrien.

bilde (5)
bilde (7)
bilde (6)
bilde (8)

Generalsekretær Zhou Genxing signerte sertifikatet for vennlig samarbeid med presidenten for Moskva Simki handelskammer.

bilde (9)
bilde (10)
bilde (11)

Etter møtet ble generalsekretær Zhou Genxing intervjuet av SimBase District State Television.

bilde (12)

Den beste støpeformfabrikken

bilde (13)

Den beste støpeformfabrikken

Grunnlagt i 1994. I dag er det et moderne og teknologisk avansert selskap, i stand til å løse de fleste produksjonsoppgaver for sine kunder.I løpet av denne perioden brukte selskapet ulike teknologier for å implementere 5000, en rekke prosjekter, og produserte 500, mange sett med unikt utstyr for kunder.Blant kundegruppen er det både små selskaper og globale kjente merkevarer, som Danone, Nestle, Coca-Cola, Pepsi, detaljhandelskjeder- -Magnett, Pyaterochka, LeroyMerlin osv. Gi kundene en helhetlig måte å løse sine produksjonsproblemer på , fra å velge den mest hensiktsmessige teknologien og materialene, til design av produkter, formproduksjon, og til slutt sette produktet i masseproduksjon.

bilde (14)
bilde (15)

I fabrikken var delegasjonsmedlemmene vitne til det avanserte produksjonsutstyret og effektive produksjonsprosessen, og kjente styrken og potensialet til den russiske formindustrien.Under besøket hadde delegasjonen en inngående diskusjon med teknikerne ved fabrikken, utvekslet synspunkter om produksjonsteknologi, kvalitetskontroll og andre aspekter, og delte deres respektive erfaringer og praksis.

bilde (16)

Gjennom feltbesøket lærte medlemmene av delegasjonen sin erfaring innen russisk produksjonsteknologi og ledelse.De sa alle at denne forretningsundersøkelsen ikke bare utvidet den internasjonale visjonen, men også fikk verdifull erfaring og inspirasjon, og vil bringe disse erfaringene tilbake til Zhejiang og fremme den innovative utviklingen av muggindustrien i Zhejiang-provinsen.


Innleggstid: 25. juni 2024