itulau_fanua

Zhejiang faʻataʻitaʻiga mafutaga i Rusia suʻesuʻega pisinisi, faʻalauteleina le maketi faavaomalo

ata

 O le Zhejiang Mold Industry Association o loʻo sailia pea avanoa fou mo le galulue faʻatasi ma fefaʻatauaʻiga faavaomalo.Mai ia Iuni 15 i le 21, na taʻitaʻia ai e Zhou Genxing, le failautusi aoao o le asosi, se au i Rusia e faia se suʻesuʻega faapisinisi manuia.O loʻo faʻamoemoe e faʻalautele atili le maketi faʻavaomalo ma malamalama atili i atinaʻe lata mai o pisinisi faʻasalalau faavaomalo.

ata

I le aso 17 o Iuni, na asiasi atu ai le sui o le Zhejiang Model Association i le Industrial and Commercial Federation of Moscow Prefecture ma le fale gaosi oloa i Rusia.

Moscow Simki Chamber o Pisinisi ma Alamanuia

 ata (17)

Fa'alapotopotoga Pisinisi Alamanuia a le Itumalo o Simki o le Setete o Moscow
O le Simki Chamber of Commerce and Industry e patino i le Moscow State Chamber of Commerce and Industry ma o se faalapotopotoga e leai ni tupe mama na faavaeina e le au faipisinisi ma kamupani i le itumalo o Simki i le aai o Moscow.O le faʻamoemoe o le faʻalauiloaina lea o le atinaʻeina o galuega faʻapisinisi, faʻamaopoopoina gaioiga a sui o le Chamber, ma puipuia a latou mea e fiafia i ai.Fesoasoani e foia faafitauli eseese, e aofia ai fefaʻatauaʻiga, gaosiga, auaunaga ma faiga tau tupe, o le aufaipisinisi autu a le au paia o loʻo aʻafia i le gaosiga o taavale a le setete o Moscow, masini faʻapisinisi, masini uʻamea uʻamea, vailaʻau ma vailaʻau faʻainisinia ma isi vaega tau alamanuia tele, o lenei alamanuia faʻaitulagi i le fuafuaga. ma le mamanu, o le fuafuaga a le malo o Moscow o se galuega autu.

ata (1)
ata (3)
ata (2)
ata (4)

O le aumalaga na alu i le Industrial Business Federation i le Itumalo o Simji o le setete o Moscow, ma sa tele fefaʻatauaʻiga ma le aufaipisinisi faʻapitonuʻu i le lotoifale ma peresitene, e malamalama ai i le tulaga o le atinaʻe, faiga faatekinolosi, luitau ma avanoa o le taavale a Rusia, alamanuia, limu ma isi. alamanuia.E ala i le fefaʻatauaʻiga, na maua ai e sui o le aumalaga se malamalamaʻaga loloto i tekinolosi faʻatekonolosi ma manatu fou o le pisinisi a le Rusia.

ata (5)
ata (7)
ata (6)
ata (8)

O le Failautusi Aoao a Zhou Genxing na sainia le tusi faamaonia o le galulue faatasi ma le Peresetene o le Moscow Simki Chamber of Commerce.

ata (9)
ata (10)
ata (11)

Ina ua maeʻa le fonotaga, na faʻatalanoaina le Failautusi Aoao a Zhou Genxing e SimBase District State Television.

ata (12)

Le falegaosimea sili ona lelei

ata (13)

Le falegaosimea sili ona lelei

Faʻavae i le 1994. I aso nei, o se kamupani faʻaonaponei ma faʻatekonolosi, e mafai ona foia le tele o galuega gaosiga mo ana tagata faʻatau.I lenei vaitau, na faʻaaogaina e le kamupani tekinolosi eseese e faʻatino ai le 5000, le tele o galuega faatino, ma gaosia le 500, tele seti o meafaigaluega tulaga ese mo tagata faʻatau.I totonu o le vaega faʻatau, o loʻo i ai uma kamupani laiti ma taʻutaʻua lauiloa i le lalolagi atoa, e pei o Danone, Nestle, Coca-Cola, Pepsi, filifili faʻatau- -Magnett, Pyaterochka, LeroyMerlin, ma isi. Tuuina atu i tagata faʻatau se auala atoatoa e foia ai a latou faʻafitauli o gaosiga. , mai le filifilia o tekinolosi sili ona talafeagai ma meafaitino, i le mamanu o oloa, gaosiga faʻapipiʻi, ma mulimuli ane tuʻu le oloa i le gaosiga tele.

ata (14)
ata (15)

I totonu o le falegaosimea, na molimauina ai e sui o le aumalaga le gaosiga o masini gaosiga ma le lelei o le gaosiga o gaosiga, ma lagona le malosi ma le gafatia o le pisinisi a Rusia.I le taimi o le asiasiga, na faia ai se talanoaga loloto a le aumalaga ma tekinisia o le fale gaosi oloa, fefaʻasoaaʻi manatu e uiga i tekinolosi gaosiga, pulea lelei ma isi vaega, ma fefaʻasoaaʻi o latou poto masani ma faiga masani.

ata (16)

E ala i le asiasiga i le fanua, na aʻoaʻoina ai e sui o le aumalaga lo latou poto masani i tekinolosi gaosiga ma pulega a Rusia.Na latou fai mai uma o lenei suʻesuʻega faʻapisinisi e le gata na faʻalauteleina ai le vaʻaiga faʻavaomalo, ae na maua ai foʻi le poto masani taua ma musumusuga, ma o le a toe faʻafoʻi mai nei aafiaga i Zhejiang ma faʻalauiloa le atinaʻeina fou o le alamanuia faʻasolo i le itumalo o Zhejiang.


Taimi meli: Iuni-25-2024